مقدمه/ من الشيف مجدي الشهيبي
المقادير
حبه استاكوزا
بصله صغيره مبشوره
معلقه توم مفروم
معلقه عصير ليمون
شرائح فلفل اخضر حار
مجموعه توابل ملعقه صغيره من كل حاجه منهم (كمون _فلفل اسود_كزبره مطحونه_زنجبيل مطحون_قرفه مطحونه_ملح)
طريقه التحضير
هانقص الظهر بتاع الاستاكوزا بالطول لحد اما نوصل للذيل ونفتح بايدينا عشان اللحم يكون باين ونوسع مكان للحشو
نخلط كل المكونات الموجوده عندنا وننتبل بيها الاستاكوزا وندخلها كويس فى اللحم عشان يشرب من التتبيله وهانسيبها مش اقل من ساعتين فى التلاجه
هاندخلها الفرن لمده نص ساعه وبعدين نطلعها وتقدم وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق