مقدم من شف سحر شعراوي
مده التحضير ١٥ دقيقه
مده الطهي ٢٥دقيقه
المكونات
٢ كوب رز مصري
كيلو ونصف حليب بلدي
٣ ملاعق سمن بلدي
ملح
معلقه سكر كبيره
٣ ملاعق قشطه بلدي من الحليب الجاموسي
الطريقه
نحضر برام ونغسل الرز ونصفيه كويس وبعد نقوم بوضعه في البرام وعليه السكر والملح الحليب ونتركه منقوع ساعه
ثم نسخ الفرن ونضع عليه السمن وندخله ليتم نضجه أثناء التسويه عند مايبدءيتحمر نخرجه ونضع على الوجه القشطه وندخله ليتم اللون الذهبي وبعد نخرجه ويتم تقديمه مع أي اكل انتم تحبوه الف هنا وشفا تحياتي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق