مقدم من الشيف مجدي الشهيبي
المكوّنات
لفه جلاش
1كوب سميد بسبوسه
2 معلقه كبيرة عسل ابيض
سمن بلدي
لعمل الشربات
2 كوب سكر
2 كوب ماء
0.5 ليمونه
طريقة التحضير
في مقلاه نحمص السميد ليكون لونه دهبى نرفعه من النار ونضيف عليه ملعقتين العسل ونقلبهم مع بعض
نجيب ورقتين جلاش نفرده وندهن سمن كويس ونضيف عليها من الخلطه ونلفه رول ونقطعه حسب الرغبه ويتكرر الباقى
ونرصهم في صينيه وندهن سمن كويس جدا بعد ما نخلصها ندخل الصينيه الفرن درجه الحرارة 180 بعد ما يكون لونه دهبى نطلعه ونسقيه بالشربات وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق