الثلاثاء، 13 أبريل 2021

جلاش محشي بسبوسه مقدم من الشيف مجدي الشهيبي



مقدم من الشيف مجدي الشهيبي 

المكوّنات 

لفه جلاش

1كوب سميد بسبوسه

2 معلقه كبيرة عسل ابيض

سمن بلدي

لعمل الشربات

2 كوب سكر

2 كوب ماء

0.5 ليمونه

طريقة التحضير 

في مقلاه نحمص السميد ليكون لونه دهبى نرفعه من النار ونضيف عليه ملعقتين العسل ونقلبهم مع بعض


نجيب ورقتين جلاش نفرده وندهن سمن كويس ونضيف عليها من الخلطه ونلفه رول ونقطعه حسب الرغبه ويتكرر الباقى

ونرصهم في صينيه وندهن سمن كويس جدا بعد ما نخلصها ندخل الصينيه الفرن درجه الحرارة 180 بعد ما يكون لونه دهبى نطلعه ونسقيه بالشربات وبالهنا



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

بعد نجاح كتاب الشهرة.. علي ياسين يعود ببرنامج "الفصول الأربعة" ويتصدر التريند

يعود الإعلامي اللبناني علي ياسين ببرنامج "الفصول الأربعة" وذلك بعد نجاحه في تصدر التريند بالوطن العربي وتحقيقه نسب مشاهدة عالية من...