مقدمه من الشيف مجدي الشهيبي
المقادير:
بطه
1بصله مفرومه
1فص ثوم مفروم
1عود كرفس
جزر
1طماطم
ملح
فلفل اسمر
حبهان
ورق لوري
جوزه الطيب
3معالق صلصه
كوب ارز
زبيب حسب الرغبه
2معلقه عسل
طريقه التحضير
اغسلي البطه بالماء والخل والدقيق
شوحي الكبد والقوانص في معلقه سمنه مع البصله وضيفي جوزه الطيب مفرومه
اخلطي الازر والزبيب مع القوانص والكبده مع رشه فلفل اسمر واحشي بيه البطه واقفليها جيدا
في اناء ماء مغلي ضعي ملح والبهرات والكرفس والجزر والطماطم والثوم ثم نزلي البطه واتركيها حتي تكتمل النضج
اتركيها تبرد قم ادهنينها بالصلصه والعسل ودخليها الفرن حتي تحمر وقدميها بالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق